X-Car

Autókölcsönző

Tehergépkocsi bérlés
9 személyes mikrobusz bérlés
Személygépkocsi bérlés
Lakóautó bérlés
Hűtős tehergépkocsi bérlés
4x4 terepjáró bérlés
Új lakóautó értékesítés
Használt lakóautó értékesítés
Fotógaléria
Lakóautó bemutató
Lakóautós hírek
Kiállítások
Gumiszervíz - Értékesítés
Flottakezelés
lakoautocentrum.hu
Bérlési feltételek
Magunkról
Elérhetőségek
Adatkezelési tájékoztatás

Tel.: 06-20/924-6679
Fax: 06-27/391-532
2131 Göd, Pesti út 9.

Új üzletünk:
2120 Dunakeszi, Fő út 203.
Tel.: 06-27/349-901

OTP Széchenyi Pihenőkártya


K&H Szépkártya


Gumiszervíz autóklíma autószerviz autójavítás Dunakeszi Göd
FIAT ALFA ROMEO LANCIA gépkocsik javítására szakosodott autószerviz
FIAT ALFA ROMEO LANCIA gépkocsik javítására szakosodott autószerviz

Magyar English Romaneste
Autóbérlés * Lakóautó értékesítés * Lakóautó kölcsönzés

 Nyitólap : Magunkról


.: Nyitólap :.

Magunkról

Cégünk üzletpolitikája:

X-Car Autókölcsönző

Sok esetben nem a legolcsóbb bérautó a legjobb választás. Ingyen bérautót mi sem tudunk adni, viszont megpróbálunk kedvező bérleti díjakat kialakítani, hogy ár érték arányban versenyképes árakkal, rendszeresen szervizelt, jó műszaki állapotú gépkocsikkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Nyilvánvaló, hogy árban nem tudunk versenyképesek lenni a gyakran 10-15 éves, Eur. 2-Eur.3 környezetvédelmi osztályba sorolt "veterán" bérautókkal. Az X-Car Autókölcsönzőnél nem is volt ez cél, mi inkább a minőségre törekedtünk. Igazolja ezt az autókölcsönző piacon eltöltött 15 éves tapasztalat, valamint folyamatosan növekvő gépkocsi parkunk, és bővülő ügyfélkörünk. A cégünknél bérelhető gépkocsiknál a bérleti díj minden esetben tartalmazza az éves autópálya díjat, évszaknak megfelelő, jó minőségű gumiabroncsokat, igény esetén hóláncot,és gyermekülést biztosítunk ügyfeleinknek. Kollégáink elkötelezettek az X-Car Autókölcsönző iránt, minden esetben a bérlőink igényei szerint, lehetőségeiket maximálisan kihasználva az ügyfelekért dolgoznak.

Az X-Car Autókölcsönző mára már a magyarországi autókölcsönző piac egyik meghatározó szereplője lett.

Kínálatunkban megtalálhatók a személygépkocsik, tehergépkocsik, mikróbuszok mellett, a hűtős tehergépkocsik, valamint a lakóautók is.

A lakóautók értékesítése mellett, a lakóautók bérbeadása is jelentős szerepet játszik cégünk életében. A lakóautó kölcsönzés iránt mutatkozó, egyre fokozódó igényeket, cégünk új lakóautók beszerzésével próbálja meg kielégíteni. Gépkocsi bérlésre mindenkinek szüksége lehet.

Ha elromlott az autója, vagy cserélni szeretné, de még az új gépkocsiját nem veheti át, praktikus megoldás lehet ezen időszakra a gépkocsi kölcsönzése. Üzletébe, vagy vállalkozásának árut kell szállítani, de csak időszakosan van szüksége tehergépkocsira, vagy költözni szeretne, kézenfekvő megoldás, a vásárlás helyett, tehergépkocsit bérelni. Cégünk élelmiszerek, hűtést igénylő áruk szállításához , bérelhető hűtős tehergépkocsikkal áll a bérlők rendelkezésére.

Családi kirándulásokhoz, nyaraláshoz, üzleti utakhoz, költségkímélő megoldás lehet, ha többen egy mikróbusszal utaznak, ezért nagy csomagtartóval rendelkező, légkondicionált minibuszokat kínálunk bérlőinknek.

Autókölcsönzőnk bérautó flottája kizárólag új, vagy újszerű, rendszeresen szervizelt, légkondicionált gépkocsikból áll. Minden bérelhető gépkocsink érvényes kötelező, és CASCO biztosítással, valamint Magyarországi autópálya matricával rendelkezik.

Amennyiben gépkocsit szeretne kölcsönözni, keressen bennünket, kollégáink, folyamatosan bővülő gépjármű parkunk által, minden igényt igyekeznek kielégíteni.
E-mail: x-car@invitel.hu

© 2006 X-Car


KronArt Design Stúdió - weblapkészítés, reklámgrafika, programozás, dekoráció