X-Car

Autókölcsönző

Tehergépkocsi bérlés
9 személyes mikrobusz bérlés
Személygépkocsi bérlés
Lakóautó bérlés
Hűtős tehergépkocsi bérlés
4x4 terepjáró bérlés
Új lakóautó értékesítés
Használt lakóautó értékesítés
Fotógaléria
Lakóautó bemutató
Lakóautós hírek
Kiállítások
Gumiszervíz - Értékesítés
Flottakezelés
lakoautocentrum.hu
Bérlési feltételek
Magunkról
Elérhetőségek
Adatkezelési tájékoztatás

Tel.: 06-20/924-6679
Fax: 06-27/391-532
2131 Göd, Pesti út 9.

Új üzletünk:
2120 Dunakeszi, Fő út 203.
Tel.: 06-27/349-901

OTP Széchenyi Pihenőkártya


K&H Szépkártya


Gumiszervíz autóklíma autószerviz autójavítás Dunakeszi Göd
FIAT ALFA ROMEO LANCIA gépkocsik javítására szakosodott autószerviz
FIAT ALFA ROMEO LANCIA gépkocsik javítására szakosodott autószerviz

Magyar English Romaneste
Autóbérlés * Lakóautó értékesítés * Lakóautó kölcsönzés

 Nyitólap : Flottakezelés

Tartós bérleti konstrukciók, flottakezelés

Cégünk vállalja kis és közép vállalatok, vállalkozások teljes körű flottakezelését, gépkocsiparkok üzemeltetését. A flottakezelés során maximálisan figyelembe vesszük megbízóink igényeit.

A teljeskörű flottakezelési szolgáltatás tartalmazhatja, kezdődően a gépjármű beszerzésétől, finanszírozásától, a szervizeléseken, javításokon át, a biztosítási ügyintézésig, a gépkocsi értékesítését is.

Tartós bérlet, vagy flottakezelés esetén minden esetben kérje árajánlatunkat, melyet személyre szabottan készítünk el, figyelembe véve a gépjárművek darabszámát, típusát, bérlet időtartamát, valamint az igényelt szolgáltatásokat.

Tartós bérleti konstrukciók előnyei:

A gépjármű tartós bérlete esetén megtakaríthat minden, a gépjármű fenntartásával, és üzemeltetésével kapcsolatos kiadást, mint például:
  • hatalmas beruházási költség
  • kötelező biztosítás
  • súlyadó
  • CASCO
  • szervízköltség
  • cégautó adó
  • amortizáció
  • téli-nyári gumiabroncs
A gépkocsik bérleti díja, legyen az akár személygépkocsi, vállalkozások számára költségként elszámolható, az Áfa. A bérleti díjból visszaigényelhető.

Flottakezelés

Cégek és vállalkozások részére ajánlom cégünk új szolgáltatását, a gépkocsipark kezelő szolgáltatást, ami a következőket foglalja magába:

1. gépkocsik beszerzésére vonatkozó ajánlattétel, a legkedvezőbb vételi ajánlat felkutatásával.

2. gépkocsik megrendelése, igény szerint, az átvétel lebonyolítása, gépkocsik üzembe helyezése egyedi igények szerint.

3. gépkocsipark folyamatos megfigyelése, az alábbi felsorolás szerint:

3/1 - műszaki vizsga, környezetvédelmi felülvizsgálat, kötelező felelősség biztosítás, CASCO biztosítás, ezenkívül egyedi igények szerinti szakvizsgálatok, hitelesítések, folyamatos figyelemmel kisérése, regisztrálása, elvégeztetése, a legkedvezőbb ajánlat szerint, daruvizsga, emelőhátfal vizsgálata, TIR., ADR., tachográf szerelések, sebességhatároló illesztések elvégeztetése.

3/2 - gépkocsik garanciális, és garancia időn túli szervizelésének megszervezése, a szervizelés lebonyolítása, szervizmunkák ellenőrzése (saját, képzett szakemberek bevonásával) az esetlegesen felmerülő reklamációs problémák teljes körű ügyintézése. Szervizmunkák folyamatos felügyelése, (felhasznált alkatrészek, szervizmunkaidő ráfordítások) saját független szakembereink bevonásával, az esetleges túlszámlázások elkerülése végett.

3/3 - karambolos gépkocsik teljes körű ügyintézése, a kárfelméréstől a megjavított gépkocsi átadásáig! A sérült gépkocsi javítási idejére, bérautó biztosítása önköltségi áron.

3/4 - a gépkocsipark folyamatos megfigyelése, rendszerezése, a teljesített kilométerek, ráfordított költségek arányában. Javaslattétel a gépjárműpark cseréjekor, a legmegbízhatóbb, legköltségkímélőbb, gépkocsitípus kiválasztására.

3/5 - a vállalkozás által már nem használt gépkocsik értékesítése, a lehetőség szerinti legjobb áron. (árverés, licitálás útján)

3/6 - gyorssegélyszolgálat, sürgős javítások illetve karbantartások elvégzése saját Gödi telephelyünkön lévő, autójavító műhelyünkben.

Ezeket a szolgáltatásokat az ön érdekében, az ön cégének hatékonyabb működése érdekében, a gépjárműpark hatékonyabb és költségkímélőbb üzemeltetése érdekében vezettük be. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen további információt.

Munkatársaink készséggel állnak az ön rendelkezésére!


E-mail: x-car@invitel.hu

© 2006 X-Car


KronArt Design Stúdió - weblapkészítés, reklámgrafika, programozás, dekoráció